![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کسی اطلاعاتی داره
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
آیا گروه یا کسی رو میشناسید که از طریق دانش آموزی فرزند اقدام کرده باشه ؟ خیلی ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره اعلام کنه ایا میشه واسه فرزند هشت ساله پذیرش گرفت وویزا شد
2021-09-04 09:20:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
من برای ماه ژوئن سابمیت کردم و درخواستم ریجکت شد الان نوت گرفتم و میخوام درخواست ریکانسیدر بدم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.
2021-09-15 15:05:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزا
من برای ماه جون سابمیت کردم و درخواستم ریجکت شد الان نوت گرفتم و میخوام برای ریکانسیدر درخواست بدم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.
2021-09-16 00:55:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزا
در مورد رشته علوم آزمایشگاهی کسی اطلاعاتی داره برای مقطع ارشد ؟ گروه مخصوص پیراپزشکی دارید لطف میکنید برام بفرستید ؟
2021-09-18 11:22:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزا
برای نوشتن توت در ریجکت شدن کسی اطلاعاتی داره ؟
2021-09-19 15:12:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزا
من مدرک کارشناسی میکروبیولوژی دارم ، میتونم واسه مدرک دوم کارشناسی حرکت شناسی اقدام کنم ؟ یا افیسر ریجکت میکنه ؟ اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه ?
2021-09-20 02:59:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزا
کسی میدونه داشتن پرونده ریجکتی توریستی به ضرر تحصیلی هست یا نه؟؟؟ منظورم اینه من تحصیلی و توریستی رو الان دارم همزمان انجام میدم البته توی توریستی کیس همراه هستم ولی تحصیلی برای خودمه یه نفر میگفت اگه توریستیتون ریجکت بشید به ضرر تحصیلی ات میشه و یه پوئن منفی به حساب میاد ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه??
2021-09-25 02:22:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزا
راجع به پیدا کردن خونه تو کانادا کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ؟ کجاها بهترن و مقرون به صرفه
2021-09-29 03:57:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزا
اگه کسی اطلاعاتی داره راجب pr travel documents ممنون میشم منو راهنمایی کنید
2021-10-04 02:17:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزا
کسی بوده ویزای آمریکا و کانادا رو همزمان سابمیت کنه؟ریسک داره؟ یا کسی بوده که ویزای آمریکا رو بگیره بعد ویزای کانادا بیاد از آمریکا (وسط تحصیل) بره کانادا؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره بده
2021-10-04 03:42:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزا
من دولینگو دادم و ایلتس ندادم الان تو فرم اپلای برا ویزا برا Have you taken a test from a designated testing agency باید no بزنم دیگه درسته؟
2021-09-05 12:11:00 #Canada
برای گرفتن ویزای ویزیتوری برای هر نفر زده ۱۳۰۰۰ تمکن مالی بعنوان پروف باید نشون بده آیا این نرخ دولتی دلار کانادا کفایت میکنه؟ ممنون اگر راهنمایی بفرمائید.
2021-09-06 13:44:00 #Canada
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada